Amung Siji

sayang sejatine takonono
sak jerone atimu
opo karep dadi pinginmu

tresno iki
kabeh yo mung kanggo sliramu
ra ono sing liyane
kabeh mung kanggo kowe

amung siji yen aku nyawang padange bulan
sing neng nduwure padange jagad
yo mung siji sing keno tak sawang

tresnamu koyo urupe lintang
sing saben wengi terus tak saw-ng
ning ngendi saiki dunungmu sayang

sayang sejatine takonono
sak jerone atimu
opo karep dadi pinginmu

tresno iki
kabeh yo mung kanggo sliramu
ra ono sing liyane
kabeh mung kanggo kowe

amung siji yen aku nyawang padange bulan
sing neng nduwure padange jagad
yo mung siji sing keno tak sawang

tresnamu koyo urupe lintang
sing saben wengi terus tak sawang
ning ngendi saiki dunungmu sayang

sayang sejatine takonono
sak jerone atimu
opo karep dadi pinginmu

tresno iki
kabeh yo mung kanggo sliramu
ra ono sing liyane
kabeh mung kanggo kowe

amung siji yen aku nyawang padange bulan
sing neng nduwure padange jagad
yo mung siji sing keno tak sawang

tresnamu koyo urupe lintang
sing saben wengi terus tak sawang
ning ngendi saiki dunungmu sayang