Anak Konco Dewe

Kadhung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadhung ati wis seneng
Arep ngomong mengo mingkem
Rasane abot nong cangkem
Awan bengi panas adem

Kepiye carane iso dolan neng omahe
Masio enek e umpomo pethuk bapake
Opo yo penake tak jak minggat wae
Ra ngurus masio ra oleh warisane

Kadhung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek