Angen

Angen hang sun duweni ilang
Mergo kegowo ati hang sintru
Sepi hang sun rasakno mageh..
Podo sing ono maning cerito
Ambyar rasane urip iki
Sing ono wernone maning
Padang hang sun angen rin ati
Tibane mung peteng hang sun duweni

Angen hang sun duweni ilang
Mergo kegowo ati hang sintru
Sepi hang sun rasakno mageh..
Podo sing ono maning cerito
Ambyar rasane urip iki
Sing ono wernone maning
Padang hang sun angen rin ati
Tibane mung peteng hang sun duweni
Ambyar rasane urip iki
Sing ono wernone maning
Padang hang sun angen rin ati
Tibane mung peteng hang sun duweni