Apurane Aku

aku wes notoni ati
aku wes gawe gelo atimu
tulusing tresnamu tego tak mbenjani
amergo roso iki ora soko njeroning ati

cukup mung s-m-ne wae
katresnanmu marang aku
biso ra biso kudu mbok lalekno
lilakno aku diduweni wong liyo

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung s-m-ne
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lak-mu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu

aku mung biso ndedungo
aku mung biso ngelilakno
mugo kowe nemukne kenyo liyo
sing luwih apik ra koyo sing saiki

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung s-m-ne
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lak-mu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu

aku mung biso ndedungo
aku mung biso ngelilakno
mugo kowe nemukne kenyo liyo
sing luwih apik ra koyo sing saiki

duh wong bagus apuranen aku
wes wancine pancen tresno mung s-m-ne
duh wong bagus wes lalekno aku
kowe lan aku pancen dudu jodohne

tutukno lak-mu semono ugo lakuku
mugo mulyo sumandi ning uripmu
mugo mulyo sumandi ning uripmu