Asat

Nderedes banyune moto
Mergo sun nompo cerito
Ati koyo koyo,sing percoyo

Kurang paran ndane isun
Ngemplok meluk ugo nyuwun
Mageh bain sing ngrumangsani
Kari mentolo..awak riko
Nggawe ati koyo kesiram wowo

Nderedes banyune moto
Mergo sun nompo cerito
Ati koyo koyo,sing percoyo

Kurang paran ndane isun
Ngemplok meluk ugo nyuwun
Mageh bain sing ngrumangsani
Kari mentolo..awak riko
Nggawe ati koyo,kesiram wowo

Ati iki wis sing kuat maning
Sampek iluh moto
Rasane asat garing
Ati iki wis kadung loro
Sun njaluk nyang riko
Agage nyingkriyo

Nderedes banyune moto
Mergo sun nompo cerito
Ati koyo koyo,sing percoyo

Kurang paran ndane isun
Ngemplok meluk ugo nyuwun
Mageh bain sing ngrumangsani
Kari mentolo…awak riko
Nggawe ati koyo,kesiram wowo

Ati iki wis sing kuat maning
Sampek iluh moto
Rasane asat garing
Ati iki wis kadung loro
Sun njaluk nyang riko
Agage nyingkriyo…..

Ati iki wis sing kuat maning
Sampek iluh moto
Rasane asat garing
Ati iki wis kadung loro
Sun njaluk nyang riko
Agage nyingkriyo