Bedo Agama

Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
Kurang paran tah saktemene isun iki
Sun akoni welas riko temenanan
Saktemene isun yo wedi kelangan

Isun ikhlas tapi isun magih welas
Mergo bedo agomo medot taline roso

Mulo abot isun kelangan riko
Tapi sun kudu ngelilakeno
Roso welas hang magih isun songgo
Sun pisah mergo ono bedone agomo
Kari gampang riko medot welas iki
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi
Kurang paran tah saktemene isun iki
Sun akoni welas riko temenanan
Saktemene isun yo wedi kelangan
Isun ikhlas tapi isun magih welas
Mergo bedo agomo medot taline roso

Sun akoni welas riko temenanan
Saktemene isun yo wedi kelangan
Isun ikhlas tapi isun magih welas
Mergo bedo agomo medot taline roso