Bojo Tobat

Sing ono maning hang isun aboti
Kejobo riko hang isun gandoli
Masio saiki isun sing duwe paran-paran
Tapi riko tetep nerimo

Sabar tulus atin riko nong isun
Nggugah moto ati hang kerep natoni
Saiki sun wis sadar isun akeh gawe duso
Mergo isun keneng ulape dunyo

Isun janji sun sing bakal ngebaleni
Gawe loro atin riko koyo bengen
Mugo baen hang kuoso ngijabahi
Niat isun tobat kanggo selawase

Sing ono maning hang isun aboti
Kejobo riko hang isun gandoli
Masio saiki isun sing duwe paran-paran
Tapi riko tetep nerimo

Sabar tulus atin riko nong isun
Nggugah moto ati hang kerep natoni
Saiki sun wis sadar isun akeh gawe duso
Mergo isun keneng ulape dunyo

Isun janji sun sing bakal ngebaleni
Gawe loro atin riko koyo bengen
Mugo baen hang kuoso ngijabahi
Niat isun tobat kanggo selawase