Bojomu Bekas Pacarku

Cubo takokno
Marang lintang karo rembulan
Cubo takokno
Suketan sing goyang mergo kangenan

Dudu aku sing kegatelan
Opo maneh niat dadi gendakan

Bojomu sing gawene ngajak sms’an
Jarene pengen sayang sayangan
Bojomu sing gawene ngajak teleponan
Jarene pengen kangen kangenan

Saiki cubo takonono bojomu
Rasah cemburu nyalahne aku
Opo perlu aku menehi ngerti awakmu
Mbiyen bojomu bekas pacarku

Cubo takokno
Marang lintang karo rembulan
Cubo takokno
Suketan sing goyang mergo kangenan

Dudu aku sing kegatelan
Opo maneh niat dadi gendakan

Bojomu sing gawene ngajak sms’an
Jarene pengen sayang sayangan
Bojomu sing gawene ngajak teleponan
Jarene pengen kangen kangenan

Saiki cubo takonono bojomu
Rasah cemburu nyalahne aku
Opo perlu aku menehi ngerti awakmu
Mbiyen bojomu bekas pacarku

Bojomu sing gawene ngajak sms’an
Jarene pengen sayang sayangan
Bojomu sing gawene ngajak teleponan
Jarene pengen kangen kangenan

Saiki cubo takonono bojomu
Rasah cemburu nyalahne aku
Opo perlu aku menehi ngerti awakmu
Mbiyen bojomu bekas pacarku