Cak Akil

bojoku meteng telung wulan
bendino ngiler jarene ngidam
sak jaluk’e kudu keturutan
iki nyidam opo kesempatan

iki ngunu perbuatanmu mas
wetengku cilik mbok gawe lemu
kowe seneng gugai wong turu
ngeri wae mengko kowe nesu
courtesy of lirik.megafmpanggul.com
yo wis cah ayu
bojoku sing ayu dewe
dewe-dewe-dewe
gek ndang ngomongo
opo sing mbok kepingini
gek ndang tak turuti

sing tak pingini sing gampang-gampang
janji keturutan
aku pingin pentol sing enek endok’e
aku pingin pentol sing dobel endok’e
aku pingin pentol pentol pentol endok
sing akeh endok’e

kowe pingen pentol
sing enek endok’e
kowe pingin pentol
sing dobel endok’e
kowe pingin pentol pentol pentol
endok sing akeh emine.

yo wis cah ayu
bojoku sing ayu dewe
dewe-dewe-dewe
gek ndang ngomongo
opo sing mbok kepingini
gek ndang tak turuti
courtesy of lirik.megafmpanggul.com
sing tak pingini sing gampang-gampang
janji keturutan
aku pingin pentol sing enek endok’e
aku pingin pentol sing dobel endok’e
aku pingin pentol pentol pentol endok
sing akeh endok’e
sing okeh emine.

kowe pingen pentol
sing enek endok’e
kowe pingin pentol
sing dobel endok’e
kowe pingin pentol pentol pentol
endok sing akeh emine