Cukup

Iling tah awak riko
Hang bengen ngucap janji nyang isun
Ngucap janji tumekane pati
Tapi saiki riko ngelali
Saiki sun sing kuat maning
Bareng riko marai nyocok nong ati
Mergo eri hang riko tanduri
Dudu mawar hang isun karepi
Sepurane sun ninggalaken riko
Mergo saiki riko wis bedo
Mung biso ngeloro loro
Sirno welas sun lan riko
Sepurane sun wis sing kuwat maning
Mergo ati keliwat lorone
Cukup yo semene baen
Sun sing bakal bareng riko maning

Saiki sun sing kuat maning
Bareng riko marai nyocok nong ati
Mergo eri hang riko tanduri
Dudu mawar hang isun karepi
Sepurane sun ninggalaken riko
Mergo saiki riko wis bedo
Mung biso ngeloro loro
Sirno welas sun lan riko
Sepurane sun wis sing kuat maning
Mergo ati keliwat lorone
Cukup yo semene baen
Sun sing bakal bareng riko maning
Sun sing bakal bareng riko maning