Curigo Maning

setuhune paran hang gawe atin riko
kok biso bisone nduweni curigo
nyongko isun ngedum welas mageh roso
ambi wong lanang liyo

padahal welas isun iki yo mung riko
mageh utuh siji roso yo mung riko
hang sun jaluk riko ojo gampang percoyo
kabar hang durung nyoto

jujur isun ambi riko
roso welas isun sing ngeliyo
kadung mageh sing percoyo
keroan isi jantung nong njero dodo

padahal welas isun iki yo mung riko
mageh utuh siji roso yo mung riko
hang sun jaluk riko ojo gampang percoyo
kabar hang durung nyoto

jujur isun ambi riko
roso welas isun sing ngeliyo
kadung mageh sing percoyo
keroan isi jantung nong njero dodo

jujur isun ambi riko, roso welas isun sing ngeliyo
kadung mageh sing percoyo, keroan isi jantung nong njero dodo
jujur isun ambi riko, roso welas isun sing ngeliyo
kadung mageh sing percoyo, keroan isi jantung nong njero dodo