Demenan

Keroso-roso sun enget nong awak riko
Sakat sun adoh nong awak riko
Rasane ati kangene kari gedigi
Pingin ketemu gandholane ati

Gedigi yo rasane
Adoh ambi demenan
Sun koyo wong edan
Urip tanpo tujuan

Opo tah iki takdir hang wis sun lakoni
Noring ndunyo iki
Mesti kelangan wong wadon hang sun demeni
Paran salah isun iki

Duh gusti tabaheno, awak isun iki
Demenan kok mesti dilarani ati
Duh gusti..tabaheno ati iki
Myakne urip iki
Nemu dalan yo hang pasti

Opo tah iki takdir hang wis sun lakoni
Noring ndunyo iki
Mesti kelangan wong wadon hang sun demeni
Paran salah isun iki

Duh gusti tabaheno, awak isun iki
Demenan kok mesti dilarani ati
Duh gusti..tabaheno ati iki
Myakne urip iki
Nemu dalan yo hang pasti
Nemu dalan yo hang pasti