Edan Turun

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun

Ngelayung biso isun dung sing
Biso nduweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun
Serange atinisun serange welas isun,
Nemen nyang riko nyang riko nyang riko

Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko
Paran tah paran maning hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing
Gelem telikas nompo welas
Isun

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun
Serange atinisun serange welas
Isun
Nemen nyang riko, nyang riko
Nyang riko

Langit hang dadi saksi bumi milu nyakseni
Suci lan putihe tulus lan ikhlase welas sun nyang riko
Paran tah paran maning hang
Nggawe atin riko
Magih mangu mangu sing gelem telikas nompo welas isun
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun
Serange atinisun serange welas isun
Nemen nyang riko nyang riko nyang riko

Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni
Biso sun linglung koyo wong edan turun
Serange atinisun serange welas isun
Nemen nyang riko nyang riko nyang riko