Gage Caremno

Bisane sun duwe roso
Demen nyang riko
Doyo tah wes buru bur byaen
Mung sedelo mung sedelo ketemune

Paran ndane hang nggarai
Ati sun kedanan
Opo eseme opo mulo rupone
Hang biso gawe
Biso gawe sun dadi welase

[Reff: ]
Sun nggo turu
Nekani ring ngimpi
Sun nggo merem
Ngaton noring ati
Kadung mulo riko
Hang sun welasi
Sun kepingin
Gage caremno welas iki