Garise Welas

sing nyongko bakale gedigi
riko ngelarani ati
riko tinggalne isun dewekan
tego-tegone riko gawe loro

saiki welas isun sudho
mergane riko ngeliyo
wes cukup semene baen
welas riko nyoto suloyo

mulo iki wes garise sing biso dadi siji
isun sing biso welas nong riko
sun tutup lawange ati mergo riko ngeliyo
welase riko nyatane suloyo

saiki welas isun sudho mergane riko ngeliyo
wes cukup semene baen welas riko nyoto suloyo

mulo iki wes garise sing biso dadi siji
isun sing biso welas nong riko
sun tutup lawange ati mergo riko ngeliyo
welase riko nyatane suloyo

mulo iki wes garise sing biso dadi siji
isun sing biso welas nong riko
sun tutup lawange ati mergo riko ngeliyo
welase riko nyatane suloyo, welase riko nyatane suloyo
welase riko nyatane suloyo