Gematunge Roso

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wis ilang
Dadi duwen wong liyan
Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong wadon liyan
Tibane malah kelaran
Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balik noring pangkuan

Magih wis duwen wong liyan
Jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampek kapan
Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balik noring pangkuan

Magih wis duwen wong liyan
Jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampek kapan
Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo mati