Guo Tangis

Kesel uliye sun jangkah
Gapeh gayu ati hang sun pingini
Getung kegubeg roso
Sing nyongko mung wirang hang isun tompo

Batin wis sing kuat nyonggo
Perih hang sung roso keliwat loro
Eluh temetes ring pipi
Kebuang angenan kabeh mung impi

Isun dudu kulite kacang
Hang biso dibuang dung mari dipangan
Isun ugo dudu timplikan ondo
Hang biso di ideg kanggo gayuh angenan riko

Wes jeru loro hang sung roso
Koyo koyo sing kira maning isun biso nyepuro
Wes tatu beset ati iki, wes riko apusi
Bolak balik awak iki riko larani

Batin wis sing kuat nyonggo
Perih hang sung roso keliwat loro
Eluh temetes ring pipi
Kebuang angenan kabeh mung impi

Isun dudu kulite kacang
Hang biso dibuang dung mari dipangan
Isun ugo dudu timplikan ondo
Hang biso di ideg kanggo gayuh angenan riko

Wes jeru loro hang sung roso
Koyo koyo sing kira maning isun biso nyepuro
Wes tatu beset ati iki, wes riko apusi
Bolak balik awak iki riko larani, larani