Ilange Kembang

Kembang hang sun rumati
Sing biso isun duweni
Mergo mekare dipetik wong liyo

Gusti hang moho suci
Kuwateno ati iki
Ngadepi cobaan urip iki

Lintang noring nduwuran
Rungokeno jerit ati iki
Sun mesti kelangan kembang
Hang wis suwi sun tandur ring ati

Sun jaluk lintang
kancanono sun iki
Myakne sing kari sepi ati iki
Kembang hang sun rumati
Sing biso isun duweni
Mergo mekare dipetik wong liyo

Gusti hang moho suci
Kuwateno ati iki
Ngadepi cobaan urip iki

Lintang noring nduwuran
Rungokeno jerit ati iki
Sun mesti kelangan kembang
Hang wis suwi sun tandur ring ati
Sun jaluk lintang
kancanono sun iki
Myakne sing kari sepi ati iki

Kembang hang sun rumati
Sing biso isun duweni
Mergo mekare dipetik wong liyo

Gusti hang moho suci
Kuwateno ati iki
Ngadepi cobaan urip iki

Kembang hang sun rumati
Sing biso isun duweni
Mergo mekare dipetik wong liyo

Gusti hang moho suci
Kuwateno ati iki
Ngadepi cobaan urip iki