Jaket Iki

Langit mendung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esem uwis mapagake aku
Mbok lepas jaketmu Njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ning rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip
Saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu Kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres Nganti podho ra ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tanda katresnanmu Saktenane aku ngerti
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki Tresnaku tan soyo ndadi