Kangen

Bengi iki keroso sintru
Langit mendung lintange turu
Silir angin adem keroso
Nambai ati nelongso

Mergo riko adoh ring kono
Sing ono kabar teko

Kadung mongso udan gedigi
Kroso seru kangene ati
Waktu bareng keloronan
Ring tengah udan keblesan

Anget roso isun rasakeno
Pelukan sayang riko
Ademe udan dadi sing keroso
Ilang mergo welas riko

Bengi iki isun dewekan nyawangi cicire udan
Ademe angin ademe udan keroso seru temenan

Kadung mongso udan gedigi
Kroso seru kangene ati
Waktu bareng keloronan
Ring tengah udan keblesan

Anget roso isun rasakeno
Pelukan sayang riko
Ademe udan dadi sing keroso
Ilang mergo welas riko

Bengi iki isun dewekan nyawangi cicire udan
Ademe angin ademe udan keroso seru temenan
Bengi iki isun dewekan nyawangi cicire udan
Ademe angin ademe udan keroso seru temenan

Isun kangen riko, opo riko ugo
Isun kangen riko, kangen serunisun hoo oooo