Kangen Bojone Uwong

Waktu lagi kumpul karo koncoku wayah kui sekitar jam pitu
Ono cewe mlaku nengarep umahku
Mesam mesem karo ngguya ngguyu
.
Durung sui tak ajak kenalan
Kok wes wani nggodo ati
Piye yen aku sneng tenanantresno marang sliramu kui…
.
Awan mbengi dadi pikiran..
Pancen angen dilalekne tenan..
Nangeng aku wes kebacot tresno..
Marang sliramu seng wes due bojo….
.
Reff
.
Kangen kangen bojone uwong
Kangen kangen bojone uwong
Kangen kangen bojone uwong
Kangen kangen bojone uwong
.
Tak sawang indah laut biru seger roso nengatiku
Mbayang mbayangne sliramu yen mesem gawe kangenku.