Kasmaran

lewung lewung mendem gadung
sakat kenal riko ati sun bingung
lamun katon katonen rupan riko
unyik esem riko njangget nong cemenge moto

opo tah iki hang aran kasmaran
roso demen welas sun seru kenemenen
ayang ayangan riko nggudo seliweran
gawe sun sing biso turu kepikiran

nguntupo riko masio mung sedelo
myakne lego kangen jero dodo, kasmaran

lewung lewung mendem gadung
sakat kenal riko ati sun bingung
lamun katon katonen rupan riko
unyik esem riko njangget nong cemenge moto

opo tah iki hang aran kasmaran
roso demen welas sun seru kenemenen
ayang ayangan riko nggudo seliweran
gawe sun sing biso turu kepikiran

nguntupo riko masio mung sedelo
myakne lego kangen jero dodo

opo tah iki hang aran kasmaran
roso demen welas sun seru kenemenen
ayang ayangan riko nggudo seliweran
gawe sun sing biso turu kepikiran

rupan riko ngelik ngelik ning angenan
hang garai isun kebingungan kasmaran

lewung lewung mendem gadung
sakat kenal riko ati sun bingung
lamun katon katonen rupan riko
unyik esem riko njangget nong cemenge moto

opo tah iki hang aran kasmaran
roso demen welas sun seru kenemenen
ayang ayangan riko nggudo seliweran
gawe sun sing biso turu kepikiran

nguntupo riko masio mung sedelo
myakne lego kangen jero dodo

opo tah iki hang aran kasmaran
roso demen welas sun seru kenemenen
ayang ayangan riko nggudo seliweran
gawe sun sing biso turu kepikiran

rupan riko ngelik ngelik ning angenan
hang garai isun kebingungan