Kebimbang

Kebimbang atinisun kebimbang
roso batin isun kebimbang
umpomo riko sing nggudo
atinisun sing kiro kebimbang
sun demeni malah riko ngadoh ati

ilang roso iki wes ilang
lontor roso iki wis lontor
welas isun kanggo riko ilang selawase

kebimbang atinisun kebimbang
roso batin isun kebimbang
umpomo riko sing nggudo
atinisun sing kiro kebimbang
sun demeni malah riko ngadoh ati

ilang roso iki wes ilang
lontor roso iki wis lontor
welas isun kanggo riko ilang selawase

ilang roso iki wes ilang
lontor roso iki wis lontor
welas isun kanggo riko ilang selawase
welas isun kanggo riko ilang selawase