Kelilipen

Paran kurange awak isun yo nong riko
Sing tau rewel masio kerep di gudo
Alih alih terimo riko sun dampingi
Malah saiki riko wani main mburi

Ojo sampek riko getun nong dino mburine
Masio gedigi sun angel golet gantine

Kelilipen atin riko yo wes kelilipen
Sing biso maning ulihe riko mbedakaken
Pilih nyanding larene mburu seneng ring ati
Mbuang isun hang wes katon gati

Kelilipen atin riko yo wes kelilipen
Sing biso maning ulihe riko mbedakaken
Pilih nyanding larene mburu seneng ring ati
Mbuang isun hang wes katon gati

Paran kurange awak isun yo nong riko
Sing tau rewel masio kerep di gudo
Alih alih terimo riko sun dampingi
Malah saiki riko wani main mburi

Ojo sampek riko getun nong dino mburine
Masio gedigi sun angel golet gantine

Kelilipen atin riko yo wes kelilipen
Sing biso maning ulihe riko mbedakaken
Pilih nyanding larene mburu seneng ring ati
Mbuang isun hang wes katon gati

Kelilipen atin riko yo wes kelilipen
Sing biso maning ulihe riko mbedakaken
Pilih nyanding larene mburu seneng ring ati
Mbuang isun hang wes katon gati

Kelilipen atin riko yo wes kelilipen
Sing biso maning ulihe riko mbedakaken
Pilih nyanding larene mburu seneng ring ati
Mbuang isun hang wes katon gati

Kelilipen atin riko yo wes kelilipen
Sing biso maning ulihe riko mbedakaken
Pilih nyanding larene mburu seneng ring ati
Mbuang isun hang wes katon gati