Korbane Wong Tuo

Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo

Aku tansah eling pungkasane welingmu
Bapak bakal lungo ninggal aku lan ibu
Emboh nyang ndi parane aku ora ngerteni
Netes iluhku nelesi pipiku

Sak pungkurmu uripku tansah gowo sepi
Ibu soyo bingung getun ra mari-mari
Ilang ono sing ilang sakjroning ati iki
Lungamu ora tak lilakne

Pak opo salahe ibu
Kowe nganti tego ninggal anakmu
Pak aku kangen bapak
Pengen bali kumpul dadi siji

Opo ora kroso anakmu iki nelongso
Opo pancen tego aku entok bapak liyo
Aku emoh dadi korbane wong tuwo
Ndang baliyo ibu isih gelem nrimo