Let it Go (Antepkeun versi sunda)

Salju bodas di peuting ieu
Euweuh jejak katingal
Aya karajaan sembunyi
Sigana bisa jadi raja

Angin ngagelebug sapertos badai salju
Teu tiasa nunda
Abdi geus coba

Tong titah abus
Tong titah ningal
Jadi budak kudu slalu bageur
Geus sumputkeun, tong dirasa
Jadina pada nyaho

Antepkeun, antepkeun
Teu tiasa nahan deui
Antepkeun, antepkeun
Geus baé banting panto
Teu paduli batur ngomong naon
Bae badai gé
Tiris gé abdi henteu nanaon

Meni lucu gara gara jarak
Kabéh jadi leutik
Kasieun nu ngontrol abdi
Teu tiasa kadieu deui

Ayeuna mah abdi nyaho
Ngetés abdi jeung menguji abdi
Euweuh salah euweuh aturan
Bébasss

Antepkeun, antepkeun
Jadi hiji jeung langit
Antepkeun, antepkeun
Moal ningali ceurik
Didieu nangtung
Didieu cicing
Bae badai gé

Kakuatan abdi kaluar tina diri
Jiwa abdi ngaluarkeun kakuatan es batu
Jeung pikiran abdi jadi semakin kuat
Abdi moal balik deui
Baheula mah baheula..

Antepkeun, antepkeun
Abdi geus jadi abdi
Antepkeun, antepkeun
Nu bageur éta nggeus euweuh
Didieu nangtung
Dihandap panon poé
Bae badai gé!
Tiris gé abdi henteu nanaon