Mampir Ngombe

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno

yen wes tekan wancine
sopo wae bakal dikersake
diimbali karo sing kuoso
ditakoni amalmu ning dunyo

sing becik bakal mlebu surgo
sing olo mlebu neroko
mulo kabeh kowe manungso do elingo

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno

yen wes tekan wancine
sopo wae bakal dikersake
diimbali karo sing kuoso
ditakoni amalmu ning dunyo

sing becik bakal mlebu surgo
sing olo mlebu neroko
mulo kabeh kowe manungso do elingo

tindhakno dawuhe sing kuoso
baktio karo wong tuwo
iku ngono biso kanggo sarono mlebu surgo

urip kuwi mung mampir ngombe
ora bakal urip selawase
opo wae sing ono ning dunyo
kabeh kuwi bakale sirno