Ngajak Balenan

Saiki getun isun kari getun
Wes gawe ati riko ngeduhun

Kelajut isun wes gawe isun loro
Nyesel hang isun rasakno
Hang isun karepi pengen balek maning
Tapi koyo awak isun isin

Apuwo bengen isun riko tinggal
Malah ngaboti welas hang durung karuan
Dunge saiki riko ngejak balenan
Rikolo isun wes sing dewekan

Sepurane baen, sepurane baen
Isun wes sing biso

Saiki getun isun kari getun
Wes gawe ati riko ngeduhun

Kelajut isun wes gawe isun loro
Nyesel hang isun rasakno
Hang isun karepi pengen balek maning
Tapi koyo awak isun isin

Apuwo bengen isun riko tinggal
Malah ngaboti welas hang durung karuan
Dunge saiki riko ngejak balenan
Rikolo isun wes sing dewekan

Sepurane baen, sepurane baen
Isun wes sing biso

Apuwo bengen isun riko tinggal
Malah ngaboti welas hang durung karuan
Dunge saiki riko ngejak balenan
Rikolo isun wes sing dewekan

Sepurane baen, sepurane baen
Isun wes sing biso