Ngamen 15

urip ono ndunyo ojo seneng nggawe gelo
yen kepingin mulyo kowe kudu gelem soro
yen kepingin bojo ayo ndang podo ndungo
golek bojo sugih tapi ojo nggone konco

urip ono ndunyo ojo seneng nggawe duso
kelakon uripmu mengko bakale sengsoro
ndang podo tobato ben ora mlebu neroko
golek sangu mati ben podo mlebu suargo

pisan pindo gawe ati loro
kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro
pisan pindo tetep gawe duso
kaping telu ayo ndang podo tobato

yen kepingin kowe tetep urip mulyo
ojo lali nyuwun dongane wong tuwo
yen kepingin kowe tetep urip mulyo
ojo lali nyuwun dongane wong tuwo

urip ono ndunyo ojo seneng nggawe gelo
yen kepingin mulyo kowe kudu gelem soro
yen kepingin bojo ayo ndang podo ndungo
golek bojo sugih tapi ojo nggone konco

urip ono ndunyo ojo seneng nggawe duso
kelakon uripmu mengko bakale sengsoro
ndang podo tobato ben ora mlebu neroko
golek sangu mati ben podo mlebu suargo

pisan pindo gawe ati loro
kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro
pisan pindo tetep gawe duso
kaping telu ayo ndang podo tobato

yen kepingin kowe tetep urip mulyo
ojo lali nyuwun dongane wong tuwo
yen kepingin kowe tetep urip mulyo
ojo lali nyuwun dongane wong tuwo

urip ono ndunyo ojo seneng nggawe gelo
yen kepingin mulyo kowe kudu gelem soro
yen kepingin bojo ayo ndang podo ndungo
golek bojo sugih tapi ojo nggone konco
golek bojo sugih tapi ojo nggone konco