Ngidam Jemblem feat. Wiwin Sera

Dik aku penasaran
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan
Mesti wae jajanmu yo enak tenan
Mas kuwi pancen bener mas
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblem ku jembleme super
Tak eman eman mas
Nyawang podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Saikine aku kepikiran
Ndek kapan isun ngicipi jemblemu
Angen angen ngedun mbun mbunan
Iso tak pangan sak durunge turu
Koyo wong sing ngidam telung wulan
Aku iki sing ngidam jemblemmu
Sak umpomo tek ku tuku larang
Raduwe duwit wani dodol untu
Aku ngidam jemblemu
Jemblem sing ngendi
Jemblem sing kui dik
Sing kui ngendi mas
Mosok ra ngerti
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui
Aku njaluk jemblemu dik
Jemblem sing ngendi kang
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui
Aku ngidam jemblemu dik
Jemblem sing ngendi neh
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi to
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui
Aku njaluk jemblemu dik
Jemblem sing ngendi maneh mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui
Dik aku penasaran
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan
Mesti wae jajanmu yo enak tenan
Mas kuwi pancen bener mas
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblem ku jembleme super
Tak eman eman mas
Nyawang podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Saikine aku kepikiran
Ndek kapan isun ngicipi jemblemu
Angen angen ngedun mbun mbunan
Iso tak pangan sak durunge turu
Koyo wong sing ngidam telung wulan
Aku iki sing ngidam jemblemmu
Sak umpomo tek ku tuku larang
Raduwe duwit wani dodol untu
Aku ngidam jemblemu
Jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui dik
Sing kui ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi, mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui
Aku njaluk jemblemu dik
Jemblem sing ngendi eh
Jemblem sing kui
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui
Aku ngidam jemblemu
Jemblem sing ngendi maneh
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui
Aku njaluk jemblemu dik
Jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui