Pokoke Joget

Krungu swarane gendang
Tung mbokmu tung mbokmu
Penontone jingkrak jingkrak
Goyang goyang
Krungu swarane suling
Penak onok neng kuping
Penontone joget nganti ora eleng
Pokoke
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Neng kene kabeh konco
Ora onok seng bedho
Seng tawuran berarti kowe ndessoo
Ora ngerti lagune
Ngerti syaire
Seng penting aku njoget ae
Ra kenal penyanyine
Ra ngerti penciptane
Sing penting hore rame rame
Pokoke
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget
Krungu swarane gendang
Tung mbokmu tung mbokmu
Penontone jingkrak jingkrak
Goyang goyang
Krungu swarane suling
Penak onok neng kuping
Penontone joget nganti ora eleng
Pokoke
Pokoke joget
Pokoke joget
Pokoke joget