Sapi

Mending loro ati timbangane mangan ati
Bojo tura-turu klumprak-klumpruk koyo sapi
Mergawe ra mesti kelonane nomer siji
Senengane megelno ati

Mending ora rabi timbangane darah tinggi
Bojo tura-turu mbendino makani tinggi
Ra tau mblanjani kelon ora tau lali
Wong wedok endi sing kuat ati

Nduwe bojo megelno koyo sapi
Wani rabi tapi ra gelem mblanjani
Seneng nggawe gelo ora wedi dosa
Masyaalloh

Ora kuat aku pingin minggat
Mergo nduwe bojo ora welas
Pikirane ora tau waras
Mending maneh gawe atiku panas

Ora kuat aku pingin minggat
Mergo atiku iki wis sekarat
Nduwe bojo wis ra iso di sambat
Senengane ngajak urip mlarat

Mending loro ati timbangane mangan ati
Bojo tura-turu klumprak-klumpruk koyo sapi
Mergawe ra mesti kelonane nomer siji
Senengano megelno ati

Mending ora rabi timbangane darah tinggi
Bojo tura-turu mbendino makani tinggi
Ra tau mblanjani kelon ora tau lali
Wong wedok endi sing kuat ati

Nduwe bojo megelno koyo sapi
Wani rabi tapi ra gelem mblanjani
Seneng nggawe gelo ora wedi dosa
Masyaalloh

Ora kuat aku pingin minggat
Mergo nduwe bojo ora welas
Pikirane ora tau waras
Mending maneh gawe atiku panas

Ora kuat aku pingin minggat
Mergo atiku iki wis sekarat
Nduwe bojo wis ra iso di sambat
Senengane ngajak urip mlarat

Ora kuat aku pingin minggat
Mergo nduwe bojo ora welas
Pikirane ora tau waras
Mending maneh gawe atiku panas

Ora kuat aku pingin minggat
Mergo atiku iki wis sekarat
Nduwe bojo wis ra iso di sambat
Senengane ngajak urip mlarat