Sayang 99

Sayang, kowe sing tak sayang
Kenopo kowe lungo karo wong liyo
Sayang, mbiyen kowe janji nganti sak iki
Opo kowe lali

Sayang, kapan balimu
Nganti seprene iseh tak tunggu
Sayang, elingo aku, kangen’o aku
Sing mikir sliramu

Sayang, aku iseh tetep sayang kamu
Tresno suciku yo mung kanggo sliramu
Mbiyen aku uwis nate kondo
Ora bakal ngeliyo

Tekek cemplung kalen timbang golek angur balen
Becik ketitik yen olo perkoro
Ayo golek apik timbang golek perkoro
Sayang kapan bali, awan bengi tak enteni
Sayang mugo kowe ora lali aku
Biso bali nang panggonku ugo ning atiku
Sayang nganti sakiki aku kangen sliramu
Aku kangen telponmu ugo kangen wa mu

Sayang, kapan balimu
Nganti seprene iseh tak tunggu
Sayang, elingo aku, kangen’o aku
Sing mikir sliramu

Sayang, aku iseh tetep sayang kamu
Tresno suciku yo mung kanggo sliramu
Mbiyen aku uwis nate kondo
Ora bakal ngeliyo

Sayang, aku iseh tetep sayang kamu
Tresno suciku yo mung kanggo sliramu
Mbiyen aku uwis nate kondo
Ora bakal ngeliyo, ora bakal ngeliyo, ora bakal ngeliyo