Simpangan Karo Mantan

Kelingan wektu iseh bebarengan
Nanging saiki kowe mung dadi mantan
Mepe pindang neng nduwure gendeng
Aku iseh sayang, neng ra iso nggandeng

Nelongso aku, rasane nelongso
Nanging piye aku sadar iki sopo
Aku ora ngiro yen kowe karo wong liyo
Kudu tak ikhlasne yen iki garise

Nandur pari dipageri boto
Kadong tak pacari digandeng konco
Simpangan karo mantan rasane ora karuan
Mugo ikhlas ati tekanmu rabi

Nandur pari dipageri boto
Kadong tak pacari digandeng konco
Simpangan karo mantan rasane ora karuan
Mugo ikhlas ati tekanmu rabi

Nandur pari dipageri boto
Kadong tak pacari digandeng konco
Simpangan karo mantan rasane ora karuan
Mugo ikhlas ati tekanmu rabi