Tali Asmoro

opo salahku nganti kowe ninggalke ak
tanpo sebab
alasan dadi karepmu
teganing ati
medhotke talining asmoro
opo pancen wis ono wanito liyo
loro ati atiku loro
tansah soyo keronto ronto
roso iki tetep jeroning dodo
kowe uwes bedho
tumeteshing iluhku
nganti koyo tirto segor
nalikane kowe lungo ninggalke aku