Wedhus

mending tuku sate timbang tuku wedhuse
mending gendakan timbang dadi bojone
mangan sate ora mikir mburine
ngingu wedhus dadak mikir sukete

mending tuku sate timbang tuku wedhuse
mending gendakan timbang dadi bojone
mangan sate ora mikir mburine
ngingu wedhus dadak mikir sukete

timbang dibojo ora metu duite
mending tak gawe gendakan wae
ora usah mikir saben dinane
seminggu cukup sejuta wae

mergone aku ora kuat
yen duwe bojo wong mlarat
ra mblanjani gawene sambat
seneng kumpul modal dengkul bondho nekat

mending tuku sate timbang tuku wedhuse
mending gendakan timbang dadi bojone
mangan sate ora mikir mburine
ngingu wedhus dadak mikir sukete

timbang dibojo ora metu duite
mending tak gawe gendakan wae
ora usah mikir saben dinane
seminggu cukup sejuta wae

mergone aku ora kuat
yen duwe bojo wong mlarat
ra mblanjani gawene sambat
seneng kumpul modal dengkul bondho nekat